Abonnement op onze vakbladen?

 

Onze vakbladen MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws hadden tot voorheen een gratis verspreiding in Nederland. Bestaande abonnees blijven onze titels gewoon gratis ontvangen. Voor nieuwe abonnees zijn wij, vanwege de alsmaar stijgende verzendkosten, genoodzaakt een kleine tegemoetkoming in de verzendkosten in rekening te gaan brengen in de vorm van een jaarlijks postzegel abonnement.

U kunt zich natuurlijk ook gratis inschrijven voor de ontvangst van de digitale edities van MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws.

 

MetaalNieuws

 

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 16.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening.

 

AANVRAGEN ABONNEMENT

PlaatBewerkingsNieuws

 

PlaatBewerkingsNieuws is een onafhankelijk technisch en business vakblad voor plaat- en buisverwerkende ondernemingen, die niet-verspanende technieken (scheiden, omvormen, verbinden en oppervlaktebehandelingen) in hun productieprocessen toepassen of kunnen toepassen. Het biedt op journalistieke wijze zicht op ontwikkelingen in alle aspecten van de plaat- en buisbewerkingstechnieken, waarbij ook hedendaagse thema’s zoals digitalisering, automatisering en robotisering natuurlijk niet ontbreken.

PlaatBewerkingsNieuws besteedt daarbij aandacht aan nieuws van en voor producenten van plaat- en buismateriaal, service- handels- en distributiecentra, machine- en gereedschapleveranciers, toeleveranciers, OEM-ers, ingenieurs en technisch adviesbureaus, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. De lezerskring wordt gevormd door eigenaren, directeuren of leidinggevende functionarissen van bedrijven en organisaties die in de plaatketen actief zijn.

 

AANVRAGEN ABONNEMENT

VerspaningsNieuws

 

VerspaningsNieuws is een onafhankelijk technisch en business vakblad voor ondernemers in de maakindustrie die verspanende technieken in hun productieprocessen toepassen of kunnen toepassen. Het biedt op journalistieke wijze zicht op ontwikkelingen in de wereld van verspaning waarbij hedendaagse thema’s zoals digitalisering, automatisering en robotisering natuurlijk niet  ontbreken. VerspaningsNieuws besteedt daarbij aandacht aan nieuws van en voor machine- en gereedschapleveranciers, toeleveranciers, OEM-ers, ingenieurs, technisch adviesbureaus en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

De lezerskring wordt gevormd door eigenaren, directeuren of leidinggevende functionarissen van bedrijven en organisaties die in de verspaning actief zijn. Afhankelijk van evenementen en diverse vakbeurzen zal de minimale oplage per editie 7.000 gedrukte exemplaren bedragen, aangevuld met een digitale oplage.

 

AANVRAGEN ABONNEMENT

De mensen achter 54U Media

Harold Draaijer

Media Adviseur

Vincent Span

Media Adviseur

Eric Weustink

Hoofdredacteur

Rijnier van Kesteren

DTP / Vormgeving

Ingrid Schaake

Administratie