Klantverhalen

 

Vind jij het lastig om aan potentiële klanten over te brengen wat je nou precies doet? Wil jij laten zien welke resultaten jij voor hen kunt boeken? En wil je dat zij zich herkennen in de verhalen van eerdere klanten? Laat jouw klanten dan aan het woord in een sterk en herkenbaar klantverhaal!

Klantverhalen overtuigen, omdat niet jijzelf het verhaal doet, maar iemand anders aan het woord laat. En niet zomaar iemand. Nee, iemand die daadwerkelijk ervaring heeft met jouw product of dienst en met veel enthousiasme kan vertellen over de resultaten en de ervaringen van jullie samenwerking. Dát maakt een klantverhaal zo sterk.

Daarbij zijn klantverhalen vaak herkenbaar voor potentiële klanten, omdat ze altijd een probleem, vraag, oplossing én een resultaat beschrijven. En hoe mooi is het als zij van jouw klant horen hoe jij hen hebt geholpen en wat jouw oplossing is geweest?

Een klantverhaal is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie en biedt zeer relevante content voor je website. Geen enkele tekst heeft namelijk zoveel overtuigingskracht. Je toont jouw potentiële klanten de toegevoegde waarde van jouw producten en diensten. Met een goede referentie kom je een stuk makkelijker binnen bij jouw potentiële klanten.

Bovendien creëer je met een succesvol klantverhaal vertrouwen in jouw bedrijf. Ook een klantverhaal laten schrijven? Wij willen je hierbij graag helpen!

Ik heb een vraag over het laten schrijven van een klantverhaal

Hoe bereik ik mijn doelgroep?

 

Heb je eenmaal een goed klantverhaal, dan moet je echter nog wel jouw doelgroep weten te bereiken. Dit kan natuurlijk via jouw eigen website of social media kanalen. De kans is dan groot dat het klantverhaal hoofdzakelijk terecht komt bij klanten en bedrijven die jouw bedrijf als kennen.

De doelstelling is natuurlijk om naast je bestaande klanten voornamelijk nieuwe potentiële klanten te bereiken binnen jouw doelgroep. Ook daar kan 54U Media, als de uitgever in de metaal, jou bij helpen.

Met onze vakbladen MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws bieden wij een groot offline bereik voor uw klantverhaal. Met behulp van onze digitale MetaalNieuwsBrief (8.100 abonnees) wordt onze website MetaalNieuws.nl maandelijks door meer dan 35.000 bezoekers bezocht.

Daarnaast zijn wij met deze titels zeer actief op social media om zodoende het online bereik nog verder te vergroten. Op LinkedIn heeft MetaalNieuws inmiddels al meer dan 4.500 volgers.

Vragen of persoonlijk advies?

Bel Harold | 06-51193132