๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿฎ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฎ’๐˜€, ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ!

Midden in de vakantieperiode 3 traditionele vakbladen uitbrengen met bijna 200 paginaโ€™s aan het laatste nieuws uit de metaalbranche met natuurlijk de voorbeschouwingen op deย Vakbeurs TechniShow,ย ESEF Maakindustrie en deย AMB.

Ook online zien wij de bezoekersaantallen weer flink oplopen. Vandaag zitten wij nu al weer op ruim 1.300 unieke bezoekers. Het lijkt erop dat de vakantiemodus weer langzaam maar zeker in de koelkast is beland.

Wij danken onze relaties voor dit mooie resultaat en zien jullie graag op een van de vakbeurzen of evenementen die voor de komende weken op het programma staan. Uiteraard staat de uitgever in de metaal op de TechniShow (Hal 7- B.002) en ook zullen wij te vinden zijn op de AMB in Stuttgart.

Hebben jullieย MetaalNieuws,ย PlaatBewerkingsNieuwsย ofย VerspaningsNieuwsย kom naar onze stand of neem contact op met onze vertrouwde gezichtenย Harold Draaijer,ย Vincent Span,ย Eric Weustinkย ofย Tim Wentink.

Tot snel! En voor nu veel leesplezier:

๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€ย  ย https://lnkd.in/eHzCt5kC
๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€ย  ย https://lnkd.in/eHiGamkz
๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—•๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€ย  ย https://lnkd.in/eWG9Dr6r

54U Media als standhouder op MIX Noordoost

Een nieuw platform en een nieuwe vakbeurs van Easyfairs voor de maakindustrie van Noordoost-Nederland. Een vakbeurs die durft te onderscheiden en รฉcht inspeelt op de behoeftes uit de markt; netwerken, tijd besparen en product focus.

54U Media zal op 18 en 19 mei 2022 als standhouder (standnummer 582) en mediapartner aanwezig met de vakbladen MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws. Komt u ook even buurten en heeft u nog geen toegangskaart, neem dan even contact met ons op via info@54umedia.nl.

Jubileummagazine 20 jaar MetaalNieuws

Vandaag verschijnt het dikke jubileummagazine van MetaalNieuws. Samen met onze adverteerders, columnisten, brancheorganisaties en andere relaties blikken we hierin terug op 20 jaar Metaalnieuwsย  en kijken we vooruit naar de komende periode.

Op maar liefst 164 paginaโ€™s komt er van alles langs: de rode Ferrari van Magistor, de ontmoeting langs het voetbalveld met Young Cuttingtools, de indrukwekkende groei van Q-Fin en de succesvolle samenwerking met de vakbeurs METAVAK. Ook de historie van MetaalNieuws, vanaf de allereerste uitgave op 24 oktober 2001, komt uitgebreid aan bod in woord en beeld.