54U Media als standhouder op MIX Noordoost

Een nieuw platform en een nieuwe vakbeurs van Easyfairs voor de maakindustrie van Noordoost-Nederland. Een vakbeurs die durft te onderscheiden en écht inspeelt op de behoeftes uit de markt; netwerken, tijd besparen en product focus.

54U Media zal op 18 en 19 mei 2022 als standhouder (standnummer 582) en mediapartner aanwezig met de vakbladen MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws. Komt u ook even buurten en heeft u nog geen toegangskaart, neem dan even contact met ons op via info@54umedia.nl.

Jubileummagazine 20 jaar MetaalNieuws

Vandaag verschijnt het dikke jubileummagazine van MetaalNieuws. Samen met onze adverteerders, columnisten, brancheorganisaties en andere relaties blikken we hierin terug op 20 jaar Metaalnieuws  en kijken we vooruit naar de komende periode.

Op maar liefst 164 pagina’s komt er van alles langs: de rode Ferrari van Magistor, de ontmoeting langs het voetbalveld met Young Cuttingtools, de indrukwekkende groei van Q-Fin en de succesvolle samenwerking met de vakbeurs METAVAK. Ook de historie van MetaalNieuws, vanaf de allereerste uitgave op 24 oktober 2001, komt uitgebreid aan bod in woord en beeld.