54U Media (spreek uit als five for you media) in Apeldoorn, is dé uitgever van vakbladen en websites in de metaal. Het maken en verspreiden van MetaalNieuws is onze voornaamste activiteit. Maar 54U Media doet meer, zeker nu de markt veel meer vraagt dan een papieren krant: we creëren content, schieten video’s, maken brochures op en zorgen voor bereik op social media kanalen.

Wil jij meewerken aan het vermarkten van onze crossmediale titels en daarbij deel uitmaken van een kleinschalige, maar groeiende uitgeverij? Dan zit je bij ons goed.

Wij hebben namelijk een stageplek voor:

Functie:                          Marketing en communicatie
Locatie:                         Apeldoorn
Uren per week:            24 – 36
Beschikbaarheid:        per 01-09-2023
Stageduur:                   in overleg
Stagevergoeding:       € 300,- per maand op basis van een werkweek van 36 uur

Als (online) marketing & communicatie stagiair(e) ben jij onderdeel van een enthousiast team binnen onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat (online)marketingcampagnes naar een hoger niveau worden gebracht en draagt bij aan effectieve communicatie. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden onder begeleiding van een ervaren coördinator en werkt aan afwisselende werkzaamheden, zoals:

  • Ondersteuning beurzen: je denkt mee over goede beursacties, het schrijven van communicatief sterke uitingen en het ontwerpen van flyers.
  • Meedenken en zorgdragen voor een nieuw te ontwikkelen digitaal magazine.
  • Samenwerkingen met derden: je promoot onze merken via kanalen van derden en je vergroot ons bereik door het opzetten van leuke acties met externe partijen.
  • Optimaliseren van onze websites: al onze merken hebben een eigen website en/of landingspage. Jij zorgt ervoor dat deze sites up-to-date zijn en draagt bij aan de groei van traffic naar deze sites.
  • Opzetten van online campagnes op sociale media en met gebruik van Google Ads.

Je volgt een relevante studie in de richting marketing en/of communicatie. Je bent secuur, georganiseerd, communicatief sterk, zelfstandig en creatief. Je kan leuke teksten schrijven en weet (of bent bereid om te leren) hoe je deze kan optimaliseren voor SEO. Een basis kennis van de Adobe programma’s (XD, Photoshop, illustrator etc.) is fijn, maar dit kan ook tijdens je stage bijgeleerd worden.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar werkenbij@54umedia.nl. Voor vragen over deze vacature of over 54U Media kun je contact opnemen met Harold Draaijer, door te bellen naar 06-51193132.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures / stageplekken wordt niet op prijs gesteld

De mensen achter 54U Media

Harold Draaijer

Media Adviseur

Vincent Span

Media Adviseur

Rijnier van Kesteren

DTP / Vormgeving

Eric Weustink

Hoofdredacteur

Ingrid Schaake

Administratie