54U Media (spreek uit als five for you media) in Apeldoorn, is dé uitgever van vakbladen en websites in de metaal. Het maken en verspreiden van MetaalNieuws is onze voornaamste activiteit. Maar 54U Media doet meer, zeker nu de markt veel meer vraagt dan een papieren krant: we creëren content, schieten video’s, maken brochures op en zorgen voor bereik op social media kanalen.

Wil jij meewerken aan het vermarkten van onze crossmediale titels en daarbij deel uitmaken van een kleinschalige, maar groeiende uitgeverij? Dan zit je bij ons goed.

Wij hebben namelijk een stageplek voor:

Functie:                          Online Webredacteur
Locatie:                         Apeldoorn
Uren per week:            24 – 36
Beschikbaarheid:        per 01-09-2023
Stageduur:                   in overleg
Stagevergoeding:       € 300,- per maand op basis van een werkweek van 36 uur

Voor onze (online)redactie zoeken we een vlotte, zelfstandige stagiair(e) met een scherpe pen en veel creatieve content ideeën. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden onder begeleiding van een ervaren coördinator en werkt aan afwisselende werkzaamheden, zoals:

  • Je zoekt (metaal)nieuwtjes en schrijft vervolgens je content voor print en online
  • Meedenken en zorgdragen voor de online livegang van een magazine: je maakt de e-paper, zorgt voor online verrijkingen en publiceert het magazine online. Je verrijkt onze websites met leuke berichten en maakt de koppeling naar het magazine
  • Op het juiste moment publiceer jij de gemaakte content op LinkedIn, Facebook & Instagram
  • Samen met onze vak redacteuren plannen maken voor het bereiken van speciale doelgroepen

Je volgt een relevante studie in de richting marketing en/of communicatie. Je bent secuur, georganiseerd, communicatief sterk, zelfstandig en creatief. Je kan leuke teksten schrijven en weet (of bent bereid om te leren) hoe je deze kan optimaliseren voor SEO. Een basis kennis van de Adobe programma’s (XD, Photoshop, illustrator etc.) is fijn, maar dit kan ook tijdens je stage bijgeleerd worden.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar werkenbij@54umedia.nl. Voor vragen over deze vacature of over 54U Media kun je contact opnemen met Harold Draaijer, door te bellen naar 06-51193132.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures / stageplekken wordt niet op prijs gesteld

De mensen achter 54U Media

Harold Draaijer

Media Adviseur

Vincent Span

Media Adviseur

Rijnier van Kesteren

DTP / Vormgeving

Eric Weustink

Hoofdredacteur

Ingrid Schaake

Administratie